Udtalelser

“Helle Sofie er vellidt og en stor støtte for vores medarbejdere i hverdagen. Hun er rolig og har en rigtig god evne til at få spurgt  ind til medarbejderens situation og demed afklare den enkeltes behov”
Gitte Heede Hesel, Fabrikschef, DGS Denmark

” På det varmeste kan jeg anbefale Helle Sofie både som menneske og behandler. Helle Sofie har med godt resultat behandlet mig for muskelinfiltrationer i skuldre of ryg efter overbelastning, spændingshovedpine foranlediget af arbejdsstress, problemer i forbindelse med overgangsalder, samt mildnet gener af slidgigt i knæ, hofter og fodled.”
Anni Olsen, Lærer

”Jeg havde haft støj i mit venstre øre gennem flere år, og stærke smerter i nakke, hals og ud i begge arme med stærk hovedpine til følge. Derfor startede jeg i behandling hos Helle Sofie, hvor jeg fik kropsmassage, ansigtsmassage og zoneterapi. Efter ca. 3 mrd. var støjen i øret forsvundet og spændinger og muskelinfiltrationer i nakke og arme væk. Det var en hel ny oplevelse at vågne op om morgenen uden hovedpine og støj i øret.”
Margit Bang-Andersen, Skolesekretær

”Mange gange har Helle Sofie hjulpet mig af med fysiske problemer, ofte i meget akutte situationer. Det drejer sig om hovedpine, nakke-og skuldersmerter, forskellige stressproblemer, problemer med pande-og bihuler, samt genfundet min lugtesans som jeg havde mistet for en del år siden. Jeg har altid følt mig i trygge hænder hos Helle Sofie og giver hende min bedste anbefaling som behandler.”
Jens Olsen, Naturvejleder

”Helle Sofie har med sin personlighed, sit helhedssyn på medmennesket og livet, gennem samtaler, haft stor positiv værdi for mig. Hun behandler helle mennesket”
”God personalepleje! Efter det er blevet muligt at få rygmassage, tror jeg det er lettere at forebygge kroniske skader, som kan komme med årene på en TUNG medicinsk afdeling.”
”Behandlingen har gjort, at jeg har kunnet passe mit arbejde faktisk uden sygedage, efter jeg er begyndt at komme hos Helle Sofie. Før måtte jeg af og til gå hjem midt i en vagt, og efterfølgende have 2-3 sygedage med smertestillende medicin”
”Giver lindring og velvære!”
”Man har en følelse af, at arbejdsstedet har forståelse for, at det er tungt arbejde, man udfører. Så det, at der bliver gjort noget forebyggende/afhjælpende har også en psykologisk virkning.”
”Det er en utrolig god terapeut som giver god professionel behandling til gavn for os alle.
-Psykisk velvære er større til gavn for mine omgivelser.
-Kropsbevidstheden er øget, hvilket betyder, at jeg hurtigere bliver bevidst om uhensigtsmæssige arbejdsstillinger/belastninger og derfor kan handle på dette – ændre stilling – bruge hjælpemidler.”
Udtalelser fra personalet på Medicinsk Afdeling, Sygehus Vendsyssel
Under fanen Personalebehandling kan du finde artiklen om projekt ”Større trivsel & mindre sygefravær” som jeg deltog i.

” Efter 4 behandlinger mod pollenallergi hos Helle Sofie har det ikke været nødvendigt at tage antihistaminer mod allergigenerne.”
 Edith